Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prato: Evadarea fugarului s-a încheiat după 14 zile: se ascundea în casa fratelui său

bani catuse
Evadarea TCI s-a încheiat după 14 zile, românul de 31 de ani a scăpat luni, 5 octombrie, de la Caiazzo, unde a fost reținut la domiciliu pentru infracțiuni contra proprietății, și care a fost urmărit și între Capua, Pignataro Maggiore și Vitulazio.
Tânărul de 31 de ani scăpase din cazărma Capua, unde fusese condus în urma unei arestări pentru tâlhărie efectuată în 5 octombrie de către carabinierii Vitulazio când, în ciuda faptului că se afla în arest la domiciliu, se mutase de acasă și jefuia o femeie din Bellona.
A fost găsit de carabinierii stației Vitulazio cu ajutorul colegilor din secția de radio mobilă a companiei Capua la casa fratelui său din Pastorano. În jurul orei 2 din noaptea dintre duminică și luni, militarii au urmărit mașina în care se deplasa fugarul, un Fiat Panda care s-a dovedit a fi rezultatul unui furt comis ieri la Prato. Mașina a fost observată parcată la casa rudei. TC Am înțeles că a fost înconjurat de militari și încă a încercat să fugă, dar a fost imediat oprit și arestat de carabinieri și transferat la închisoarea Santa Maria Capua Vetere. În timpul unei percheziții, carabinierii au găsit o foarfecă și suma de 330 de euro în disponibilitatea sa. Va trebui să răspundă pentru evaziune, primire, jaf și rezistență la un oficial public. Deja în timpul evadării din Caiazzo a fost responsabil pentru jaful unei mașini, o Alfa Romeo 147.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.