Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele executiv al PMP spune că UDMR nu scapă de controlul privind spălarea banilor

Facebook.com
Marius Paşcan

Președinte executiv al Partidului Mișcarea Populară, Marius Pașcan, susține că UDMR nu va scăpa de controlul împotriva spălării banilor.

„Plenul Curții Constituționale a României a luat astăzi în dezbatere obiecţia de neconstituţionalitate a dispoziţiilor Legii pentru prevenirea şi combaterea spălării banilor şi a finanţării terorismului, bazată pe o directivă europeană. Această lege a fost amendată discriminatoriu de către parlamentarii UDMR, care doreau uniunea pusă la adăpost și exclusă de la control, cu complicitatea PSD-ALDE.

Am protestat inițial degeaba în acest sens de la tribuna Camerei Deputaților, arătând că tocmai UDMR este finanțată în mod bizar prin terțe inginerii financiare din Budapesta sau din conturi ciudate aflate în afara României...
În urma deliberărilor, Curtea Constituțională a admis cu unanimitate de voturi că sintagma din respectiva lege: „cu excepția organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale, membre ale Consiliului Minorităților Naționale” este neconstituțională. Așadar, UDMR nu scapă de controlul împotriva spălării banilor și a finanțării terorismului...”, a precizat Marius Pașcan pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Mihai Fifor s-a DEZLĂNȚUIT după scandalul din Parlament: A fost regie


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.