Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predicție șoc a cercetătorilor: 'Omuleții verzi' se pregătesc să atace Pământul!

innovationnewsnetwork.com
calea lactee univers galaxie cosmos planete

O nouă lucrare despre viața din afara planetei noastre a luat în calcul faptul că o mână de extratereștri malefici ar putea să ne invadeze, deși s-a constatat că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt „foarte mici”.

Patru civilizații extraterestre „malefice” care ar trăi în interiorul Căii Lactee ar putea invada Pământul.

Odată ce rasa umană va stăpâni călătoriile interstelare în 259 de ani, potrivit documentului, atunci există o posibilitate de 0,0014% ca noi să invadăm extratereștrii.

Venirea extratereștrilor pe planeta Pământ pentru o scurtă discuție și o vizită ar fi, probabil, cea mai importantă știre globală.

Un student la doctorat din Spania a luat în considerare un astfel de scenariu și a calculat că aproximativ patru „civilizații extraterestre rău intenționate” ar putea trăi în acest moment în Calea Lactee.

Cu toate acestea, lucrarea lui Alberto Caballero, intitulată Estimarea prevalenței civilizațiilor extraterestre rău intenționate care nu a fost supusă evaluării de către colegi, a concluzionat că șansele ca o rasă extraterestră malefică să invadeze Pământul sunt „foarte mici” și că este mai probabil să fim uciși de un asteroid gigantic.

Caballero, care studiază rezolvarea conflictelor la Universitatea din Vigo, a recunoscut că experimentul său de gândire a avut anumite limitări de exemplu, faptul că nu a înțeles cum ar putea funcționa o minte extraterestră.

El a declarat: „Am realizat lucrarea bazându-mă doar pe viața așa cum o cunoaștem noi. Noi nu cunoaștem mintea extratereștrilor.

„O civilizație extraterestră ar putea avea un creier cu o compoziție chimică diferită și ar putea să nu aibă empatia noastră sau ar putea avea mai multe comportamente psihopatologice.”

El a estimat mai întâi probabilitatea ca diferite națiuni de pe Pământ să se invadeze reciproc, pe care a folosit-o pentru a calcula probabilitatea ca Pământul să atace o altă planetă.

Odată ce rasa umană va stăpâni călătoriile interstelare în 259 de ani, potrivit documentului atunci există o posibilitate de 0,0014% ca noi să invadăm extratereștrii.

De aici, el crede că ar putea exista 4,42 de civilizații ostile în Calea Lactee, care ar putea fi și ele ca oamenii și să ne atace odată ce vor ști să călătorească în spațiu.

În calculele sale, el a folosit, de asemenea, o lucrare din 2012 publicată de cercetătorul spațial Claudio Maccone privind căutarea vieții extraterestre, care estima că în galaxia noastră trăiesc teoretic 15.785 de civilizații extraterestre.

Caballero este, de asemenea, autorul unui alt studiu care a fost publicat în acest an în International Journal of Astrobiology, o publicație cu evaluare colegială.

În cadrul acestuia, el a încercat să descopere originea fenomenului Wow! Signal, un semnal radio detectat în 1977, despre care unii cred că a fost produs de extratereștri, anunță descoperă.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.