Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu, catre Ponta: L-ai barfit si l-ai sapat pe Nastase. Esti mai rau ca un sarpe

predoiu facebook

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu ii da replica premierului Victor Ponta, dupa ce acesta l-a criticat fara sa il nominalizeze pentru pozitia sa fata de solicitarea lui Calin Popescu Tariceanu in vederea demiterii sefei ICCJ si a sefei DNA.

"Fara sa ma numeasca, dar trimitand indubitabil la persoana mea, Ponta ma face “mizerabil” pentru ca l-am atacat pe Tariceanu care “m-a facut ministru”.

Eu ii spun direct lui Ponta: mizerabil e sa furi intelectual, sa te impaunezi cu munca altuia, sa iti minti propriul popor", a scris Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Acesta il acuza pe Ponta ca l-ar fi 'sapat' pe fostul premier Adrian Nastase si ii cere sa nu se bage in aceasta chestiune a scrisorii lui Tariceanu.

Citeste si: Victor Ponta, reacție la scrisoarea lui Tăriceanu: O luptă elegantă

"Fireste ca nu poti intelege, Ponta, cum poti sa iti critici direct un fost coleg, pentru ca tu nu ai valori, opinii si principii! Cand e sa ai opinii si sa votezi ca deputat, te dai premier. Cand e sa ai opinii si sa decizi ca premier, te dai deputat!

Eu il critic pe Tariceanu pentru ca nu face bine ce face si este si aceasta o forma de respect, Ponta! Tu nu l-ai criticat niciodata deschis pe Nastase, in schimb l-ai barfit pe la toate colturile si l-ai sapat pana la capat, Ponta!

Spre deosebire de tine, Ponta, sarpele e o vietuitoare cu demnitate: are totusi o coloana vertebrala, chiar daca foarte flexibila! Cat despre “facerea ministrilor”, sunt convins, Ponta, ca Tariceanu nu m-ar fi propus ministru, daca as fi fost un plagiator.

Nu te amesteca in chestiunea asta, Ponta, si nu-ti face griji, Tariceanu pe care l-am atacat ieri macar a avut o meserie si o afacere, lucruri care-ti vor fi intotdeauna peste mana!", conchide Predoiu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.