Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Predoiu face radiografia procedurilor în cazul fugarilor de renume ai României - 'Îmi exprim dezamăgirea față de instanța italiană în acest caz', spune Predoiu

Facebook
catalin predoiu

Cătălin Predoiu, susține la sediul MJ o conferință de presă privind lansarea în dezbatere publică a politicii publice de modernizare a ANABI, proiectul de Lege legat de modernizarea Registrului Comerțului, probleme ridicate de Pandemie în funcționarea instanțelor, stadiul dezbaterii publice cu privire la legile justiției și stadiul proiectului operaționalizării EPPO.

Citește și: Șeful din DGASPC Timiș a fost ARESTAT PREVENTIV - Ar fi cerut de aproximativ 100 de ori MITĂ de la cei ce doreau să obțină indemnizații de handicap pentru copii

„În cazul Popoviciu. Instana britanică a dispus predarea în iulie. S-a declarat apel iar data de judecare nu a fost comunicată.

Neoficial ni s-a comunicat astăzi. Porcurorii au informat că audierile în apel vor începe pe 15 martie 2021.

Bogdan adamescu. Instanța a dispus predarea. Apelul său a fost respins. El a cerut apoi adresarea unei întrebări. O procedură particulară în legislația britanică.

Citește și: EXCLUSIV DOSAR Peste 20 de întâlniri între ofițerul 'MILIONAR' Fleancu, 'SĂGEATA' sa și afaceristul 'STORS' de bani - Suma de bani creștea de la o întâlnire la alta

Până la soluționare el nu poate fi predat. E un demers de tergiversare din perspectiva noastră dar care nu va avea șanse mari.

Dragoș  Săvulescu. Curtea din Napoli a respins mandatul. A admis sentința. A stabilit executarea pedepsei în Italia și  totodată a suspendat-o.  Îmi exprim dezamăgirea față de instanța italiană în acest caz. Nu mă tem că reacția mea ar putea fi văzută ca o formă de presiune.

Gino Mario Iorgulescu. Procedura e pe cale directă între cele două instanțe de judecată, română și cea italiană.

Alina Bica. Ea e localizată în republica italiană și procedura se manifestă ca și la mario Iorgulescu. În cazul Rizea știți informațiile la zi.

Cazul Ghiță. MJ a cerut extrădarea în 5 ianuarie 2017. Au fost mandate de arestare. Ulterior ICCJ l-a achitat pe inculpat iar CA Ploiești a constatat că nu se mai impun cererile de extrădare iar în iunie 2018 MJ a restras o cerere iar în martie 2019 pe a doua.”, a spus marți ministrul Justiției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.