Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premiera noului film de animaţie 'Super Mario Bros.' a fost amânată pentru aprilie 2023

nme.com
Super Mario Bros

Premiera noului film inspirat din franciza de jocuri video "Super Mario Bros.", o producţie a companiei japoneze Nintendo şi a studioului de film Universal, a fost amânată pentru aprilie 2023, relatează EFE.

Este ceea ce a anunţat legendarul desenator şi producător de jocuri video Shigeru Miyamoto, creator al celebrului instalator Mario, într-un mesaj postat pe contul de Twitter al companiei Nintendo.

Data lansării viitorului film, care va fi de animaţie, a fost reprogramată pentru 7 aprilie 2023 în Statele Unite şi 28 aprilie în Japonia.

Se prevedea ca premiera producţiei "Super Mario Bros." să aibă loc anul acesta de Crăciun.

Compania Nintendo lucrează la acest film cu studioul de animaţie american Illumination, deţinut de Universal Studios, potrivit Agerpres.ro.

Filmul are o distribuţie de vedete, precum Chris Pratt, Charlie Day sau Anya Taylor-Joy, care îşi împrumută vocile principalelor personaje, Mario, fratele său, Luigi şi, prinţesa Peach.

Din dublaj mai fac parte actorii Keegan-Michael Key, Jack Black, Seth Rogen, Fred Armisen, Kevin Michael Richardson şi Sebastian Maniscalco.

Este vorba de al doilea film despre popularul instalator Mario. În 1993 a fost lansat "Super Mario Bros."(Super-fraţii Mario), un film în care au jucat actorii Bob Hoskins şi John Leguizamo care a fost un real eşec la box-office, dar care ulterior a devenit un film-cult.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.