Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Bavariei promite 'un semnal de determinare' în privinţa migraţiei

New York Daily News
copii imigranti

Uniunea Creştin-Socială (CSU) din Bavaria va decide luni dacă va insista asupra unei politici de returnare a unora dintre refugiaţi de la frontierele Germaniei, a declarat prim-ministrul acestui land, Markus Soeder, transmite Reuters.

Soeder a precizat însă că va reveni aliatului său din partid, ministrul de interne Horst Seehofer, să decidă dacă şi cum anume să pună în aplicare o astfel de politică, ce ar putea conduce la ruperea alianţei de decenii a CSU cu Uniunea Creştin-Democrată (CDU) a cancelarului Angela Merkel, informează agerpres.

'Astăzi, trimitem un semnal de determinare. Astăzi, vom decide dacă vom face acest lucru şi apoi va reveni ministrului de interne să decidă asupra implementării', a afirmat Soeder, într-o declaraţie pentru presă, sosind la reuniunea conducerii CSU, ce are loc la Munchen.

CDU a anunţat pentru luni o conferinţă de presă a cancelarului Angela Merkel, de la ora locală 14:00 (12:00 GMT), cu privire la disputa cu ministrul de interne Horst Seehofer pe tema migraţie ilegale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.