Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Dăncilă, vizită la Bruxelles. Detaliu esenţial despre viitorul comisar european din partea României

Inquam Photos / Octav Ganea
Dancila Juncker

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că pe 20 august va avea o deplasare la Bruxelles pentru a discuta cu președintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen, pentru a discuta despre poziția de comisar european din partea României. Confruntată cu critici vehemente din partea opoziţiei pentru nominalizările făcute la funcţia de comisar european, Viorica Dăncilă dezvăluie că a vorbit cu Iohannis pe această temă, având practic acordul acestuia pentru cele două nominalizări.

„Am vorbit săptămâna trecută (cu șeful statului - n.r.) despre comisarul european. am spus că pe data de 20 voi merge la Bruxelles și voi avea o discuție cu președintele Comisiei Europene”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3, întrebată când a vorbit ultima oară cu Klaus Iohannis.

Premierul Viorica Dăncilă a trimis, vineri, Comisiei Europene o scrisoare cu propunerile României pentru funcția de comisar european, și anume pe europarlamentarii PSD Dan Nica și Rovana Plumb.

Pe 26 iulie, șeful Executivului preciza că România va trimite două propuneri pentru funcția de comisar european, „una de comisar femeie și una de comisar bărbat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.