Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Ludovic Orban: La rectificarea bugetară trebuie să alocăm 5 miliarde de lei pentru facturi pe PNDL

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, că Guvernul trebuie să aloce, la rectificarea bugetară, în contul Ministerului Dezvoltării, cinci miliarde de lei pentru facturile neachitate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

"Pe PNDL, de luni de zile, nu s-a mai făcut nicio plată, s-au acumulat facturi sau situaţii de lucrări care trebuie plătite de peste 5 miliarde de RON şi foarte mulţi constructori, în momentul de faţă, sunt pe punctul de a pleca de la lucrări pentru că nu şi-au încasat banii. Trebuie să ştiţi că PSD-ul a lăsat PNDL-ul fără niciun fel de ban, fără niciun leu. Practic, noi trebuie, la rectificarea bugetară, să completăm fondurile pentru Ministerul Dezvoltării, astfel încât să putem să plătim toate lucrările care au fost efectuate până acum pe PNDL", a declarat, la Balș, județul Olt, Ludovic Orban, în cadrul unei conferințe de presă.

Prim-ministrul a fost prezent, alături de ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode, la Balş, la înmânarea ordinelor de începere a lucrărilor drumului expres Craiova - Piteşti, tronson 2, km 17+700 - km 57+550.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.