Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Premierul Orban CONFIRMĂ că alocațiile pentru copii NU se vor dubla nici după rectificare: 'E RĂZBUNAREA PSD pe noi'

Inquam Photos / Octav Ganea
bani curs leu euro

Este oficial - alocațiile pentru copii nu se vor dubla așa cum s-a votat prin lege nici măcar după rectificarea de la jumătatea anului. Acum, Guvernul a prorogat dublarea alocațiilor pe motiv că în buget nu au fost cuprinse sumele aferente creșterii. Însă, premierul Ludovic Orban spune că nu este obligatoriu ca alocațiile să fie dublate din a doua jumătate a anului, ci că e nevoie de o analiză a fondurilor disponibile la buget.

Citește și: După ce a descoperit că românii sunt LENEȘI, ministrul Muncii anunță RESETAREA ANOFM: A fost o perioadă de congrese

„Și dacă am fi vrut nu am fi putut mări alocațiile pentru că Legea bugetului era deja publicată, intrată în vigoare, la momentul la care a fost promulgată legea de creștere a alocațiilor (...) A venit PSD și a dublat alocațiile în al doilea an 2019, un demers populist, care arată ce potențial periculos care există în Parlament. În nicio țară civilizată din lumea asta, în care oamenii au o educație economică, dacă vine un partid și promite dublarea pensiilor sau dublarea aloațiilor, partidul acela nu este luat în serios pentru că orice om de bun simț știe că lucrul respectiv nu este realizabil din punct de vedere economic și bugetat. Nu există nicăieri în lumea asta să dublezi de două ori într-un an alocațiile pentru copii”, a afirmat Ludovi Orban, pentru Hotnews.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.