Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presa din Muntenegru NU o iartă pe Dăncilă după gafa monumentală. Ce au scris jurnaliștii și ce reacții au avut cititorii

The Gryphon
presa UK

Presa din spațiul ex iugoslav nu o iartă pe Viorica Dăncilă pentru gafa de la Podgorița, când prim-ministrul României a salutat Priștina, capitala auto-declaratului stat Kosovo, în timp ce era în capitala Muntenegrului. Gafă monumentală, de necrezut așa lapsus, spun ziarişii muntenegreni.

„Gafă a premierului României! A încurcat Priştina cu Podgorița!", publică site-ul Mondo din Muntenegru, citat de Digi24.

Iar cel mai important portal de ştiri din Muntenegru scrie: „Gafă a premierului român la Podgorița! «Mă bucur că sunt la Priştina»", reia în titlu site-ul, declaraţia Vioricăi Dăncilă. Nu mai puţin de 89 de comentarii însoţesc articolul. „Politicienii n-au habar de geografie", "Vă vine să credeţi că a venit să ne ofere sprijin pentru intrare în UE şi n-are habar unde e?", "Este de nescuzat!", "A fost oare o greşeală intenţionată?" sunt câteva dintre opiniile postate de cititori.

INEDIT - Angajații Ministerului Tineretului și Sportului, în GREVĂ față de propriul Guvern

„Gafă inimaginabilă a premierului României", detalii despre întâlnirea dintre cei doi premieri.

Iar presa din Serbia preia în ediţiile de astăzi informaţia. Ziariştii Publicaţiei Blic se întreabă : „Guvernul muntenegrean acoperă gafa?"

„A crezut că e în Serbia! Lapsus al premierului român la Podgoriţa. «Mă bucur că sunt la Priştina»", titreaza Sîrbia Danas. De menţionat că Belgradul, care nu a acceptat niciodată declararea unilaterală a independeţei Kosovo, consideră în continuare că Priştina este încă parte a Serbiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.