Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele AUR, George Simion, anunță că inițiază SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: 'Dacă PSD nu o face, o vom iniția noi'

presidency.ro
Klaus Iohannis Arcul de Triumf

George Simion, președintele AUR, a declarat, marți seara, că el vrea suspendarea lui Klaus Iohannis, pentru depășirea atribuțiilor constituționale, așa cum a remarcat OSCE, chiar după alegerile parlamentare, precum și CCR. Simion a precizat, la Antena 3, că dacă PSD nu va demara procedura de suspendare a președintelui, o va face AUR, la cererea românilor.

”Noi nu suntem anti-europeni și nici anti-americani. Noi avem o viziune proprie, o viziune a Europei națiunilor. Am luat un scor atât de mare pentru că toate aceste partide stau drepți în fața lui Klaus Iohannis. Ei așa cred că e un stat de drept. Poate avea dreptate Liviu Dragnea când spune că serviciile și-au trimis oameni în toate partide. Într-o săptămână vom afla. Iohannis numește, din nou, guvernul lui, după ce a pierdut alegerile, a mințit că avem vaccinul, că vin miliardele de euro? Ne-au acuzat că suntem populiști, dar Iohannis nu e populist?

Citește și: Klaus Iohannis s-a autodenunțat - OPINIE

Noi nu suntem PRM, nici PPDD, nici Mișcarea Legionară, ci un partid patriotic. E o plajă electorală de 30% în România care nu este acoperită. Nu suntem anti-europeni, nici anti-maghiari, pentru că avem parlamentari maghiari.

Rusia este cea mai mare plagă din istorie. Noi ne luptăm cu Rusia. Corneliu Zelea Codreanu, mareșalul Ion Antonescu au fost personaje istorice, care au făcut și lucruri rele, și lucruri bune. Nu știu dacă Hitler a fost cel mai mare criminal din istorie, dar a fost un criminal, cum este și Putin, cum a fost și Stalin, cum sunt marii dictatori.

Citește și: Ludovic Orban: ‘Se poate forma o majoritate parlamentară fără PSD și acesta este obiectivul nostru’

Eu nu înțeleg de ce PSD nu inițiază suspendarea președintelui. Mai stau o săptămână, două, și dacă nu o inițiază, o să o inițiem noi. Românii ne-au cerut suspendarea lui.

Nu am avut contracte cu statul. Ceea ce au găsit domnii de la servicii, după ce au săpat, este că mă duc la meciuri.”, a spus George Simion.

Citește și: Rareș Bogdan: ‘Premierul îl va alege președintele României din propunerile făcute de PNL. Am o poziție extrem de importantă în PNL’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.