Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele Federaţiei italiene de fotbal: Vom analiza împreună, însă parcursul lui nu depinde de un singur rezultat, a relansat imaginea naţionalei

wikidata.org
Roberto Mancini

Parcursul selecţionerului Roberto Mancini "nu depinde de un singur rezultat", a declarat preşedintele Federaţiei italiene de fotbal (FIGC), Gabriele Gravina, când a fost întrebat de Corriere dello Sport despre posibilitatea ca echipa naţională să rateze calificarea la Cupa Mondială 2022, conform Agerpres.

"Vom analiza împreună, însă parcursul lui nu depinde de un singur rezultat, a relansat imaginea naţionalei", a afirmat Gabriele Gravina, la circa jumătate de an după ce Squadra Azzurra a câştigat EURO 2020 şi cu ceva mai mult de două luni înaintea barajului de calificare la CM 2022.

"Dacă totul ar depinde de rezultate, victoria la Campionatul European ar valora cât un bonus de patru ani. Dar nu sunt eu cel care bate penalty-urile", a spus preşedintele FIGC.

Dacă va trece pe 24 martie de Macedonia de Nord în semifinala barajului de calificare la CM 2022, Italia va întâlni în finală învingătoarea dintre Turcia şi Portugalia, pe 29 martie.

Mijlocaşul Jorginho a ratat trei penalty-uri consecutive pentru Azzurri, două dintre acestea în meciuri împotriva Elveţiei din preliminariile CM. Italia a remizat în cele două partide cu Elveţia şi a încheiat pe locul 2 grupa sa de calificare, fiind nevoită să dispute un baraj pentru a accede la turneul final din Qatar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.