Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PACT va candida la funcția de deputat în judeţul Neamţ

www.burduja.ro

Sebastian Burduja, preşedintele Platformei Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT), va candida la funcţia de deputat în judeţul Neamţ.

Acesta a declarat, într-un comunicat de presă remis AGERPRES că a ales să candideze aici pentru că este judeţul în care s-a născut.

Citește și: Ana Maria Pătru: AEP a importat date de la MAI în cazul celor 600.000 de români

'Cred în România şi refuz să mă resemnez. Sunt nemţean şi provin dintr-o familie cu o tradiţie îndelungată de preoţi şi învăţători din judeţul Neamţ. Bunicul meu, preotul Ioan Pricop, mi-a spus pe patul de moarte: 'în viaţă să nu faci ceea ce poţi, să faci ceea ce trebuie'. De aceea, după 12 ani de muncă şi studii în străinătate, m-am întors definitiv acasă. Pentru mine, acasă înseamnă Neamţ', a declarat preşedintele PACT, Sebastian Burduja.

Andrei Carabelea, secretarul general al PACT şi preşedintele Asociaţiei 'Sens Civic' va candida pentru un mandat în Senat.

PACT va susţine 7 candidaţi independenţi politic la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

Programul electoral al PACT se intitulează 'România pe bune', iar pentru judeţul Neamţ sunt propuse o serie de priorităţi în domeniul turistic, economic, social şi educaţional.

'Cea mai mare durere a românilor este că cei care ne-au condus în ultimii 27 de ani şi-au bătut joc de noi. Relele României de azi sunt toate din pixul acestor politicieni pe care, din păcate, tot noi i-am ales. Pentru că aleg să fac ceea ce trebuie, candidez pentru Camera Deputaţilor din partea judeţului Neamţ. "România pe bune" înseamnă implicare pe bune din partea tuturor cetăţenilor. Împreună reuşim, împreună putem face orice', a mai spus Sebastian Burduja, preşedintele PACT.

Sebastian Burduja a absolvit Universităţile Stanford şi Harvard din Statele Unite şi a lucrat 3 ani de zile pe proiecte de dezvoltare în sectorul privat, la o importantă firmă de consultanţă şi la Banca Mondială.

El este fondatorul Ligii Studenţilor Români în Străinătate şi al Fundaţiei CAESAR, conform Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.