Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Președintele PMP: 'Creditele noastre sunt cele mai scumpe din Europa. Trebuie să ne întrebăm de ce am ajuns în acest punct'

F. P.
facebook.com
Eugen Tomac

Eurodeputatul Eugen Tomac a vorbit la Realitatea PLUS despre creditele scumpe cu care se confruntă românii, dar și împrumuturile scumpe pe care le face România. Președintele PMP a comparat situația României cu cea a Croației, care de la 1 ianuarie a intrat în zona euro.

"Urmează să avem un an plin de provocări, la fel ca anul care s-a încheiat. Lucrurile trebuie separate foarte clar: crizele suprapuse au generat o serie de vulnerabilități în toate statele. Trebuie să ne întrebăm de ce am ajuns în acest punct, de ce România se împrumută la cei mai scumpi bani.

Noi plătim bani foarte scumpi, creditele noastre sunt cele mai scumpe din Europa pentru că nu am făcut ce trebuie la timp. România îndeplinea toate criteriile pentru a intra în zona euro atunci când domnul Iohannis a preluat mandatul. Uitați-vă la Croația care astăzi este în zona euro", a declarat Eugen Tomac la Realitatea PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.