Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu: Vom continua să luptăm pentru Slatina din Consiliul Local

adevarul.ro
Liviu Voiculescu

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Slatina şi clasat pe locul al doilea, a declarat luni, într-o postare pe facebook, că respectă votul cetăţenilor şi liberalii vor continua "să lupte" pentru Slatina, potrivit Agerpres.

"Vă mulţumesc acelora care aţi mers la vot astăzi şi aţi fost parte din procesul democratic. Din păcate, oraşul nostru va continua să fie un oraş roşu. Respectăm votul cetăţenilor şi vom continua să luptăm pentru Slatina din Consiliul Local. Lupta nu se termină azi. Lupta abia începe. Continuăm. Miilor de susţinători le mulţumesc din suflet şi vă promit că nu renunţăm", afirmă Voiculescu în mesajul său.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Potrivit numărătorii paralele a PSD, dar şi rezultatelor parţiale publicate de Autoritatea Electorală Permanentă, actualul primar al municipiului Slatina, Emil Moţ (PSD), s-a clasat pe primul loc în toate secţiile de votare din localitate şi a obţinut un nou mandat de primar cu 49,7% din voturi, în timp ce candidatul PNL, Liviu Voiculescu, s-a clasat pe locul al doilea, cu 27,2% din voturi.

Candidaţii PNL au obţinut mandate de primar în oraşele Scorniceşti şi Drăgăneşti-Olt, iar candidaţii PSD au obţinut mandatele de primar din municipiile Slatina şi Caracal, precum şi din oraşele Balş, Corabia, Piatra-Olt şi Potcoava.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.