Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu: 'Votez pentru o echipă care ne asigură realizarea investiţiilor necesare dezvoltării judeţului Olt'

Marius Oprescu

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat duminică, la intrarea în secţia de votare, că votează pentru un stat democratic, în care puterea nu este concentrată într-o singură mână, precum şi pentru o echipă care să asigure realizarea investiţiilor necesare dezvoltării judeţului, potrivit AGERPRES.

Lockdown după alegeri? Alexandru Rafila: 'Următoarele săptămâni vor demonstra cât de bine a fost gestionată această pandemie'

"Le mulţumesc tuturor celor care merg astăzi la vot şi am încredere că vom alege cu toţii siguranţa unui trai mai bun. Votez astăzi cu încredere şi optimism pentru un stat democratic, unde puterea nu este concentrată într-o singură mână, pentru siguranţa pensiilor, a dublării alocaţiilor, pentru siguranţa locurilor de muncă, a deschiderii pieţelor şi încurajarea producătorilor locali. Votez pentru o echipă care ne asigură realizarea investiţiilor necesare dezvoltării judeţului Olt", a declarat Marius Oprescu.

Deputatul Marius Iancu, candidat pe primul loc pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor, a declarat că a votat cu gândul la toţi cei care au trecut cu greu prin această pandemie.

"Am votat cu gândul la toţi cei care au trecut, cu greu, prin această pandemie, cei care au pierdut pe cineva drag sau la miile de români care au rămas fără locuri de muncă, la antreprenorii care şi-au închis afacerile, la producătorii care nu au mai avut acces în pieţe, la părinţii disperaţi că nu au cu cine să îşi lase copiii în timpul şcolii online, la salariaţii de la stat sau din privat care nu ştiu ce se va întâmpla cu ei, de luni încolo, la pensionarii care se tem pentru pensiile lor. Toţi aceşti români trebuie să se simtă, din nou, în siguranţă", a spus Marius Iancu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.