Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Preşedintele UNPR propune o evaluare mai corectă a membrilor Consiliului de Export al României

facebook.com
UNPR

Preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, a propus, marţi, în cadrul întrevederii cu ministrul Antreprenoriatului şi Turismului, Constantin-Daniel Cadariu, o evaluare mai corectă a entităţilor care doresc să facă parte din Consiliul de Export al României şi a cerut ca instituţia să aibă o activitate mai transparentă, potrivit unui comunicat remis miercuri de organizaţia patronală.

Potrivit sursei citate, în afară de preşedintele UNPR, la întâlnirea de marţi a reprezentanţilor mediului de afaceri cu ministrul Antreprenoriatului şi Turismului au mai participat reprezentanţii CNIPMMR, UGIR, Confederaţiei Patronale "Concordia" şi ai Patronatului Femeilor Antreprenoare.

Reprezentanţii mediului de afaceri au discutat cu ministrul Antreprenoriatului şi Turismului despre ordonanţa de urgenţă privind modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 120/2002 şi despre crearea de Organizaţii de Management al Destinaţiei regionale şi locale, potrivit Agerpres.ro.

Preşedintele UNPR, Ioan Lucian, a solicitat ca la întâlnirile organizate în teritoriu de ministrul Antreprenoriatului şi Turismului să fie invitate toate cele 172 de organizaţii patronale şi corpuri profesionale semnatare ale Acordului de Parteneriat ale UNPR, din 30 de judeţe, se menţionează în comunicat.

"Încurajăm şi susţinem realizarea unui dialog deschis, productiv şi continuu al domnului ministru Constantin-Daniel Cadariu cu reprezentanţii mediului de afaceri şi cel al corpurilor profesionale, semn al unei normalităţi atât de mult aşteptate şi al respectului pe care orice instituţie din România trebuie să-i acorde mediului de afaceri", a declarat preşedintele UNPR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.