Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presiune uriașă pe umerii medicilor de la SCJU Târgu-Mureș, după ce internarea bolnavilor cronici a fost sistată din cauza Covid-19

Ro Health Review
UPU spital

Bolnavii cronici nu vor mai fi internați, de luni, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Decizia a fost luată de conducerea unității medicale din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19, relatează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, conducerea unității a luat noi măsuri pentru limitarea răspândirii Covid-19, având în vedere situaţia epidemiologică din cadrul spitalului, precum şi cea de pe plan naţional.

„Astfel, se sistează toate internările cronice, asigurându-se doar internările de urgenţă şi internările care nu pot suporta amânare. Pacienții care se prezintă pentru urgențe vor fi triați într-un cort în curtea din spate de către un medic din UPU, conform procedurii de triaj, iar accesul în spital se va face doar pe poarta de urgență”, au transmis reprezentanții spitalului.

Citește și: Continuă scandalul în USR-PLUS! Alegerile interne, făcute de ochii lumii: 'Dezbaterea internă s-a limitat la o prezentare și răspunsul la câteva întrebări'

Conform acestora, accesul vizitatorilor în spital este interzis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.