Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Presupusa banda de romani!

inchisoare puscarie gratii
Ședința preliminară în fața instanței din Agrigento, a fost stabilită pentru 8 iunie pentru cele 7 cereri de rechizitoriu înaintate de procurorul Elenia Manno, împotriva a câtorva suspecți, cu privire la presupusa prostituție din zona " Dolce vita ”, în zona industrială din Agrigento.
Gupul Francesco Provenzano îi inculpase deja pe ceilalți inculpați. În ceea ce privește urmărirea, acum urmărită, ședința preliminară va avea loc pe 8 iunie. Este vorba despre Elena Acujboaei (numită Lilly), 42 de ani, română; Maria Bălan, 67 de ani, română; Elis Ana Acujboaei, 41 de ani, română; Robert Florin Tesoi, 38 de ani, român; Neculai Zavache, 38 de ani, român; Vasile Sorin Chiriac, 50 de ani, român și Giovanni Corvaia, 42 de ani, din Agrigento.
Acuzele împotriva acestora sunt în favoarea imigrației ilegale și a prostituției.Au trecut peste treisprezece ani de la blitz-ul Carabinierii, în contextul anchetei numit „La dolce vita”, de la numele districtului local „San Benedetto”, unde aveau loc întâlniri plătite între clienți și fete de naționalitate română. În special, scrie procurorul din Agrigento, „au procurat și recrutat fetele, prin contacte personale sau telefonice, prin care au fost induse de propunerea ispititoare a câștigurilor ușoare”. Scrie presa din Italia

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.