Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prețul carburanților, creștere URIAȘĂ de la începutul anului- România DEPĂȘEȘTE țări precum Austria la prețul benzinei și al motorinei

Petrom

Vești proaste pentru șoferii din România. Prețul carburanților a crescut din nou de la începutul anului.

"Preţurile carburanţilor au explodat de la începutul anului. De exemplu, benzina este mai scumpă cu aproape 9 procente, iar motorina cu aproape 7 la sută. Asta înseamnă că pentru un plin de motorină, un roman plăteste acum cu 36 de lei mai mult faţă de ianuarie 2019.

Citește și: Elena Udrea a EXPLODAT după achitarea lui Tăriceanu: A avut șansa să fie judecat de magistrați care nu sunt controlați de SRI

În primele patru luni ale anului, benzina s-a scumpit la noi cu 9% mai mult decât media europeană, care este de 6%. Cea mai scumpă motorină standard se vinde în Pitești, acolo la o benzinărie ajunge la 6,10 lei/ litrul", conform Antena 3.

Față de alte țări, România (1,247 euro/ litrul) plătește mai mult la carburanți față de Austria (1,221 euro) sau Bulgaria (1,132 euro), dar mai puțin decât Croația (1,342 euro) sau Belgia (1,458 euro), însă acolo salariile sunt mult mai mari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.