Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Previziunea lui Victor Ciutacu: cine este jurnalistul care o să fie amendat de CNA

victor ciutacu

CNA a acordat în ultima perioadă amenzi drastice unor posturi TV de știri din România pentru modul în care - spune instituția - au abordat subiectul pandemiei. Unul dintre cei amendați a fost chiar Victor Ciutacu, de la România TV (a strâns amenzi de la CNA în valoare de 100.000 de lei), dar și Răzvan Dumitrescu, de la Antena3 (în mai puțin de două luni a acumulat amenzi în valoare de  aproximativ 80.000 de lei pentru patru emisiuni, după cum a menționat într-un interviu luat de Ion Cristoiu).

Victor Ciutacu susține că un personaj influent care lucrează la Antena 3 ar fi în spatele reclamațiilor către CNA.

„Principalul uneltitor în relația cu CNA, hub al reclamațiilor care se transformă în amenzi penalizatoare (cu precădere) pentru România TV și Antena 3, muncește fix la Antena 3. Și, da, pe lângă că lucrează acolo, își lucrează (și) colegii. Nu-mi cereți numele, să vi-l dea colegii lui de la Antena 3, că-l știu. De ce n-o fac și acceptă încercările de destructurare din interior a postului de unde-și câștigă pâinea? Iar nu e cazul să mă întrebați pe mine. Eu știu și cine mă vânează, și ce am de făcut”, a spus Ciutacu.

Jurnalistul mai susține că următoarea „țintă”  - cu ghilimelele de rigoare - a CNA e jurnalista Oana Zamfir, de la Antena 3.

„Urmatoarea tinta-piept a braconajului CNA, dupa aceeasi reteta mizerabila, se numeste Oana Zamfir, fosta Stancu”, a punctat jurnalistul.

Vezi și: Răzvan Dumitrescu dezvăluie sistemul de cenzură impus de autorități: 'Se tace asurzitor! Ești etichetat antivaccinist!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.