Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prezentatoarea TV căreia i-a 'explodat' cureaua în direct și-a dat demisia de la Kanal D / VIDEO

imgur.com
ilinca obadescu

Prezentatoarea TV căreia i-a 'explodat' cureaua în direct și-a dat demisia de la Kanal D

Ilinca Obădescu și-a dat demisia de la Kanal D. Prezentatoarea jurnalului de prânz a ales să facă o schimbarea importantă în viața profesională și a renunțat la televiziune, informează cancan.ro.

După 10 ani de muncă în fața camerelor de filmat, Ilinca Obădescu a pus punct unui capitol din viața sa. Prezentatoarea jurnalului de la Kanal D a ales să se dedice unor proiecte personale.

Până cand se va mai afla în postul de prezentatoare

Știrista se va mai afla în postul de prezentatoare până joi, 9 noiembrie 2023. Anunțul a fost făcut public printr-un comunicat al șefilor Kanal D. Ilinca Obădescu a intrat în echipa Kanal D în 2013, în calitate de reporter, este prezentatoare a Ştirilor Kanal D de la ora 12:00, de luni până joi, precum şi realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Ce faci în weekend?”, din cadrul jurnalului principal informativ al Kanal D, şi a rubricii săptămânale „La psiholog”, difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D de la 12:00.

”Ilinca Obădescu, prezentatoarea Știrilor Kanal D de prânz, a ales să meargă pe un alt drum profesional, aceasta urmând să se dedice unor proiecte personale. Ilinca Obădescu se va mai afla la pupitrul știrilor până joi, 9 noiembrie 2023. Îi mulțumim Ilincăi Obădescu pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului și apreciem implicarea sa în activitatea echipei Știrilor Kanal D. De asemenea, îi dorim mult succes în tot ceea ce își propune să realizeze în viitor”, se arată în comunicatul Kanal D.

Ce spune Ilinca Obădescu despre această decizie

„Din data de 10 noiembrie începe un nou din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp. Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica . Îmi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, spune Ilinca Obădescu.

@b.u.l.zzz #accident #onair #funny #reporter #foryou ♬ sunet original - BULZZZ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.