Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima ANCHETĂ a Guvernului după tragedia de vineri

palatul victoria guvern

Guvernul vrea o rezolvare cât mai rapidă a cazului de la clubul Colectiv în urma căruia au murit 29 de oameni, printre care și femeia de serviciu a localului. Conform unor informații, femeia, cu 5 copii acasă și fără soț, nu lucra cu forme legale și era plătită cu 100 de lei pe zi, doar în weekend.

”Am dispus anchetă socială privind situația celor cinci copii ai victimei tragicului eveniment de vineri. Inspecția Muncii verifică legalitatea angajării personalului clubului.”, a spus ministrul Muncii.

Citește și: CUTREMURĂTOR Mărturia unui medic: Sunt un ”șpăgar”! Am salvat vieți

“Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, sub coordonarea dnei Gabriela Coman, președinte ANPDCA, precum și o echipă a Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei de sector sunt pe teren, pentru a efectua o anchetă socială cu privire la situația celor cinci copii ai victimei tragicului eveniment de vineri, 30 octombrie, petrecut într-un club din Capitală. Scopul anchetei este identificarea măsurilor de sprijin pentru cei cinci copii.

Citește și: Unica MĂRTURIE COMPLETĂ din România: Cum m-a ocolit MOARTEA pe 30 octombrie

De asemenea, Inspecția Muncii a fost prezentă la fața locului încă din noaptea producerii tragediei și a deschis un dosar de cercetare privind legalitatea angajării personalui clubului.

Îmi exprim întreaga compasiune pentru familiile afectate de această tragedie și asigur opinia publică că autoritățile care au competențe în domeniul muncii și protecției sociale sunt mobilizate pentru acest caz” a declarat dna. Rovana Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Citeşte şi: Dacă TRAGEDIA din clubul Colectiv NU A FOST ACCIDENT?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.