Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima filială care îşi doreşte un ministru în Guvernul Dăncilă: 'Fiul risipitor', propus lui Dragnea

Agerpres
psd picioare

Organizaţia judeţeană PSD Tulcea îl va propune pe senatorul Eugen Teodorovici pentru a ocupa fie postul de ministru al Fondurilor Europene, fie pe cel de ministru al Finanţelor Publice, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele organizaţiei, Horia Teodorescu. 

Citeşte şi: Ionel Arsene, prima REACŢIE după ce a scăpat de arest: 'Vă mulţumesc că aţi crezut în mine...'

El a mai spus că are şi alte propuneri pentru completarea Guvernului României, dar a refuzat să le menţioneze, potrivit AGERPRES

"Am avut o discuţie la Bucureşti cu domnul Teodorovici şi am căzut de comun acord că încă nu este momentul să-l propun ca prim-ministru, dar declar că propunerea mea pentru dumnealui va fi de ministru al Fondurilor Europene sau de ministru al Finanţelor Publice", a afirmat preşedintele PSD Tulcea. 

Întrebat dacă jurnaliştii vor "scăpa" de declaraţia 600, presupunând că va ajunge ministru al Finanţelor Publice, senatorul Eugen Teodorovici a răspuns zâmbind: "Încă din prima zi". 

"Pot să fac faţă la orice fel de portofoliu, după 27 de ani de administraţie", a adăugat senatorul PSD. 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că luni social-democraţii se vor reuni în şedinţă pentru a discuta componenţa viitorului Guvern, astfel încât Parlamentul să fie convocat într-o şedinţă extraordinară până la sfârşitul lunii în curs pentru învestirea noului Executiv. 

Potrivit Ordonanţei nr. 27/2017, declaraţia 600 trebuie depusă până la sfârşitul acestei luni de către artişti, jurnalişti, cadre didactice şi alte categorii profesionale. Aplicarea respectivului act normativ presupune cel puţin o dublă impozitare, în opinia unor reprezentanţi ai organizaţiilor sindicale.

Citeşte şi: Consilierul lui Isărescu vine cu veşti ŞOC: BNR nu exclude o nouă CREŞTERE a dobânzii de politică monetară .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.