Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prima reacție a Primăriei Timișoara, după descinderile poliției: Fritz a încercat să distragă atenția

Fritz tramvai

Poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice al Poliţiei Timiş au ridicat, miercuri, din Primăria Timişoara, mai multe documente într-un dosar deschis in rem pentru un posibil abuz în serviciu.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că "sunt ridicări de documente într-un dosar in rem întocmit faţă de faptă, pentru abuz în serviciu şi vizează un concurs care s-a desfăşurat în cadrul serviciului spaţii verzi (Horticultura, în timpul actualei administraţii, n.r.). Activitatea este în fază incipientă".

Citește și: IPJ Timiș a descins la Primăria Timișoara: se ridică documente, într-o nouă speță de abuz în serviciu/ Reacția lui Fritz

Purtătorul de cuvânt al Primăriei, Bogdan Marta, a declarat presei că sunt efectuate mai multe verificări.

"Noi am pus la dispoziţie toate actele care ni s-au cerut. Nu avem absolut nimic de ascuns. Cooperăm cu anchetatorii. În urmă cu câteva luni, conducerea actuală a Primăriei Municipiului Timişoara a făcut o plângere pentru şapte cazuri de suspiciuni de fraudare a unor concursuri în cadrul PMT în perioada 2018 - 2019. Aşteptăm şi concluziile acelor anchete", a afirmat Marta. El nu a putut preciza însă dacă ridicările de documente de astăzi vizează respectiva plângere.

"Nu pot să vă spun, este o anchetă în curs. Noi sperăm că este vorba despre acel lucru", a spus Marta. La începutul lunii aprilie, şi DNA a ridicat documente din Primăria Timişoara, în legătură cu posibile fapte de corupţie. Primarul Dominic Fritz a postat pe Facebook un text în care anunța că 11 hectare de teren din centrul Timișoarei sunt exploatate ilegal de oameni de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.