Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primar de municipiu, înscris în PNL împreună cu alţi 13 aleşi

sigla noua pnl

PNL "achiziţionează" un primar de municipiu, 10 consilieri municipali şi 3 consilieri judeţeni. Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Leoreanu, şi-a anunţat, vineri, înscrierea în PNL alături de ceilalţi aleşi independenţi. Laurenţiu Leoreanu era independent din luna octombrie 2014, anterior fiind membru PDL.

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat că Laurenţiu Leoreanu a preluat şi conducerea organizaţiei PNL Roman.

'Mă regăsesc în aceste valori de dreapta. În ceea ce mă priveşte, altele sunt datele problemei faţă de iarna trecută. Am făcut parte dintr-o echipă care a susţinut-o pe doamna Udrea la preşedinţia României, am mers pe acest drum până la capăt. Aceste lucruri s-au aşezat natural, nu a fost nimic forţat. Eu sper ca doamna Elena Udrea să îşi dovedească nevinovăţia cât mai repede. Oricum a fost cel mai bun parlamentar pe care l-a avut municipiul Roman în ultimii 25 de ani', a declarat, într-o conferinţă de presă, Laurenţiu Leoreanu, potrivit Agerpres.

'Pentru PNL, venirea domnului Leoreanu este un câştig. Dar şi pentru municipiul Roman este un câştig ca primarul să aibă o echipă puternică în spate', a declarat deputatul Ioan Bălan, vicepreşedinte regional al PNL. Alături de Laurenţiu Leoreanu au venit în organizaţia PNL Roman susţinătorii actualului primar.

Alţi 3 consilieri judeţeni independenţi, din zona municipiului Roman, s-au înscris în PNL. Laurenţiu Leoreanu este primar la al doilea mandat, ambele câştigate alături de PDL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.