Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei, pichetată după anunțul privind disponibilizarea unor angajați

sigla primaria bucuresti

Sindicaliștii anunță că miercuri vor picheta Primăria București, după ce reprezentanții municipalității au promovat un proiect de hotărâre privind încetarea activității Centrului de Protecție a Plantelor București, urmând să se facă disponibilizări.

Sindicatul Forum din administrația publică București, afiliat la Federația Națională a Sindicatelor din Administrație (FNSA), afiliată la Confederația Cartel Alfa, reia, miercuri, acțiunea de protest prin pichetare pe trotuarul vizavi de Primăria Municipiului București, între orele 10.00 – 12.00, conform mediafax.

Acțiunea de protest vine după promovarea de către PMB a unui proiect HCGMB, privind încetarea activității Centrului de Protecție a Plantelor București, serviciu public de interes local al Municipiului București, prin care se vor disponibiliza toți salariații, majoritatea fiind membri ai Sindicatului Forum.

„În urma întâlnirii din 3 octombrie, Directia Relații cu ONG, Sindicate si Patronate ne-a înaintat adresa DROSP nr. 173245/16.10.2023, ce reprezintă, de fapt, minuta întocmită de reprezentantul PMB. Lipsa oricărui angajament de a modifica proiectul HCGMB privind încetarea activității Centrului de Protecție a Plantelor în una de comasare cu altă instituție, fără a se desființa activitatea specifică”, spun sindicaliștii.

Sunt anunțate aproximativ 20-25 de persoane care vor participa la acțiunea de protest.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.