Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei și Arcul de Triumf vor fi iluminat în albastru pentru marcarea Zilei Mondiale a Autismului: anunțul a fost făcut de primarul Nicușor Dan

Arcul de triumf

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că sediul primăriei şi Arcul de Triumf vor fi iluminate în albastru, în acest weekend, pentru marcarea Zilei Mondiale a Autismului.

Edilul precizează că demersul reprezintă o iniţiativă a Asociaţiei Help Autism, care lansează o campanie de atragere a atenţiei asupra nevoilor persoanelor cu autism din România, conform Agerpres.

"Ne alăturăm campaniei de informare şi conştientizare a autismului şi, în acest weekend, iluminăm în albastru faţada clădirii Primăriei Capitalei, precum şi Arcul de Triumf, pentru a marca Ziua Mondială a Autismului - 02 aprilie. Demersul vine ca urmare a iniţiativei Asociaţiei Help Autism, care lansează campania "Un Spectru de Culori", pentru a atrage atenţia asupra nevoilor celor 40 000 de persoane cu autism din România, aflate încă în situaţii frecvente de marginalizare şi discriminare", a scris Nicuşor Dan, sâmbătă, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.