Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Capitalei susţine organizarea Campionatului Mondial de Karate Ashihara, la Bucureşti, în perioada 3-7 noiembrie

www.wkf.net
karate, arte marțiale

Consiliul General al Capitalei a aprobat, joi, încheierea unui acord de cooperare între municipalitate şi Federaţia Română de Arte Marţiale, în vederea organizării Campionatului Mondial de Karate Ashihara, la Bucureşti, în perioada 3 - 7 noiembrie.

Municipalitatea va asigura un sprijin financiar de 45.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor de organizare, asigurând transportul participanţilor şi promovarea evenimentului, potrivit agerpres.ro.

Federaţia Română de Arte Marţiale va asigura completarea bugetului necesar organizării campionatului şi va asigura promovarea imaginii şi valorilor culturale ale Capitalei.

Potrivit referatului de aprobare, Campionatul Mondial de Karate Ashihara va constitui un mijloc de promovare a imaginii oraşului şi produselor culturale, artistice şi turistice pe toate continentele, evenimentul fiind transmis online, la nivel internaţional.

Conform raportului de specialitate, în România, se antrenează peste 2.000 de practicanţi de Ashihara Karate, dintre care aproximativ 500 concurează în campionatele interne şi internaţionale.

"România este una dintre ţările foarte bine reprezentate ca număr de sportivi, dar şi ca valoare a acestora în cadrul competiţiilor oficiale internaţionale. În acest fel, mişcarea Ashihara Karate din România a devenit în ultimii ani una dintre cele mai puternice pe plan mondial", se arată în raport.

Competiţia se va desfăşura la Sala Polivalentă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.