Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria municipiului Braşov anunţă că va achiziţiona 15 staţii de încărcare pentru maşini electrice, prin programul finanțat de Fondul de Mediu

statie de incarcare masini electrice

Primăria municipiului Braşov anunţă că va achiziţiona 15 staţii de încărcare pentru maşini electrice, pe care le va amplasa în şase puncte din oraş. Valoarea acestora este de 2,56 milioane de lei, la care se adaugă TVA, fiind suportată printr-un program finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu, conform news.ro.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii, marţi, de Primăria Braşov, data limită pentru depunerea ofertelor este 15 martie, ora 15:00, termenul de realizare a contractului este de 9 luni de la data semnării acestuia, iar criteriul de atribuire îl reprezintă cel mai bun raport calitate-preţ, în care componenta financiară reprezintă 90%, iar perioada de garanţie 10% din punctaj.
"Conform caietului de sarcini, municipalitatea va achiziţiona şi monta 15 staţii de încărcare cu câte două puncte de încărcare fiecare, ce vor permite încărcarea multistandard (un punct de reîncărcare la curent continuu, cu o putere de 50 kW/100kW, şi un punct de reîncărcare la curent alternativ, cu o putere de 22 kW”, informează Primăria Braşov.
Platforma software de management al staţiilor de încărcare trebuie să permită efectuarea plăţii utilizând cardul bancar, să asigure vizualizarea pe hartă a staţiilor, cu informaţii în timp real privind disponibilitatea, şi să dea posibilitatea de a naviga către staţia de încărcare, de a rezerva o staţie de încărcare, de a începe o încărcare folosind dispozitivul mobil şi de a căuta staţii de încărcare în funcţie de distanţă.
Cele 15 staţii vor fi amplasate în parcarea Poiana Mica (o staţie), în parcarea Regina Maria (4 staţii), la terminalul Poienelor (2 staţii) , în parcarea de la gara Braşov (2 staţii), în parcarea din zona Stadionului Municipal (3 staţii) şi pe  strada 13 Decembrie nr. 131D (3 staţii).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.