Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 1 va finanţa realizarea a sute de ateliere tematice pentru elevi în 'Săptămâna Verde' şi 'Săptămâna Altfel'

Facebook
Clotilde Armand

Primăria Sectorului 1 va finanţa realizarea a sute de ateliere tematice pentru elevi în "Săptămâna Verde" şi "Săptămâna Altfel", potrivit unui proiect de hotărâre adoptat de Consiliul Local în şedinţa de marţi.

"Vom finanţa realizarea a sute de ateliere tematice în 'Săptămâna Verde' şi în 'Săptămâna Altfel' pentru toţi elevii din şcolile primare, gimnaziale, licee şi şcoli profesionale. În plus, elevii din ciclul primar vor beneficia de cursuri de limbi străine (două şedinţe/ săptămână) şi cursuri de activităţi sportive (o şedinţă/săptămână)", a scris primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, marţi, pe Facebook.

De asemenea, ea a anunţat că prin proiectul "Educaţie şi viitor pentru toţi" sunt asigurate fonduri pentru participarea preşcolarilor la cursuri de limbi străine, de dezvoltare personală şi a motricităţii, potrivit Agerpres.

Clotilde Armand a precizat că preşcolarii din grupa mică vor avea două cursuri extraşcolar - unul de Limbă străină (două şedinţe/ săptămână) şi la alegere un curs de dezvoltare personală sau unul pentru dezvoltarea motricităţii (o şedinţă/ săptămână).

Potrivit edilului Sectorului 1, copiii din grupele mijlocie şi mare vor participa la trei cursuri extraşcolare: un curs de Limbă străină (două şedinţe/ săptămână), cursuri de dezvoltare personală sau pentru dezvoltarea motricităţii (o şedinţă/ săptămână) şi activităţi sportive (două şedinţe/ săptămână).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.