Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 4 a început distribuirea lemnelor de foc pentru familiile cu venituri mici

lemne sector 4

Primăria Sectorului 4, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 și S.C. ADP4 S.A, a început distribuirea materialului lemnos pentru încălzirea locuințelor, în sezonul rece 2018-2019. Ajutorul constând în lemne de foc se acordă persoanelor singure, pensionarilor și familiilor cu venituri mici.

Potrivit Hotărârii Consiliului Local al Sectorului 4, persoanele singure, pensionarii și familiile cu venituri sub minimul pe economie, locuitori ai Sectorului 4, pot primi ajutoare pentru încălzirea locuinței constând în material lemnos, rezultat din toaletarea copacilor de către S.C. ADP4 S.A., în limita stocurilor existente.

Pentru a putea beneficia de această facilitate, cei care îndeplinesc condițiile legale trebuie să depună o cerere, la sediul DGASPC Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei nr. 89, în incinta Grupului Școlar “Miron Nicolescu”. Cererea trebuie să fie însoțită de următoarele documente justificative: copii ale actelor casei, cărții de identitate, talonului de pensie, sau adeverinței de salariu, în funcție de caz.

Citește și: Gabriela Zoană a cerut Consiliului să elimine frontierele maritime, aeriene și terestre pentru România

După depunerea dosarului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4 efectuează o anchetă socială la domiciliul solicitantului, pentru a vedea dacă acordarea ajutorului de urgenţă, constând în lemne de foc, este îndreptățită.

Abia după această anchetă, lemnele care vor fi acordate pentru încălzire vor fi transportate gratuit, de S.C. ADP4 S.A, la domiciliul solicitanţilor.
„În urma unei anchete sociale realizate împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, am identificat 87 de familii care au nevoie de lemne, pentru a-și încălzi locuințele și se încadrează în prevederile legii, iar noi îi putem ajuta. S.C. ADP4 S.A a început distribuirea acestor ajutoare, astfel încât cât mai mulți oameni să aibă căldură de Sărbători”, a declarat Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.