Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sibiu dă UNDĂ VERDE etapei a II a de modernizare a Stadionului Municipal - Licitaţie de aproape 30 de milioane de euro declanşată de instituţie

www.oradesibiu.ro
Stadionul Municipal Sibiu

Primăria Sibiu a lansat licitaţia de 134 milioane lei (28 milioane euro), fără TVA, pentru a doua etapă - execuţie lucrări - a modernizării Stadionului Municipal, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, potrivit news.ro.

În noiembrie, FC Hermannstadt a anunţat că Stadionul Municipal Sibiu a fost omologat de toate comisiile de specialitate, astfel că echipa a jucat meciul cu CFR Cluj, din 1 decembrie, din Liga I, pe această arenă.

Contractul de execuţie, cu o durată estimată la 24 luni, are ca obiect „Modernizare Stadion Municipal Sibiu” – execuţie lucrări, se arată în anunţul publicat pe SICAP.

Citeşte şi: VIDEO Mărturia unui revoluţionar împuşcat cu cinci gloanţe - 'Eram sigur că mor, dar eram fericit că a curs sânge pentru ţară'

Acestea constau în lucrări de demolare, de rezistenţă, de arhitectură, de instalaţii electrice – curenţi tari şi curenţi slabi.

În plus, sunt vizate şi lucrări de instalaţii sanitare şi PSI, de instalaţii termice, lucrări de instalaţii gaze naturale, de telecomunicaţii, de drumuri, de alimentare cu apă, canalizare menajeră şi pluvială şi supraveghere video.

Media cifrei de afaceri a ofertanţilor, în ultimii 3 ani (2016, 2017, 2018), trebuie să fie de cel puţin 130 milioane lei.

Tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 februarie 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.