Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarii traseisti, actionati in instanta de ACL

traseism

Deputatul George Scutaru, liderul PNL Buzău, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că ACL Buzău a început să acţioneze în instanţă consilierii care au părăsit PNL şi PDL, urmând a se merge până la capăt cu toţi aleşii locali pentru ca mandatele lor să fie lovite de nulitate.

'Primul demers de acest fel a fost făcut astăzi, am făcut plângere împotriva unui consilier din localitatea Pârscov care folosind acea ordonanţă a ruşinii, deşi îşi făcuse opţiunea pentru PNL, a catadicsit să treacă la PSD, dar şi plângere pentru abuz în serviciu pentru secretarul comunei Pârscov care conştient că încalcă legea a acceptat cea de-a doua opţiune pentru PSD, deşi fusese înregistrată cu vreo 10 zile înainte opţiunea pentru PNL', a precizat liderul PNL Buzău.

Potrivit acestuia, organizaţiile PNL şi PDL se vor bate în instanţă pentru a-şi recâştiga toate mandatele obţinute sub sigla PNL sau PDL.

'Vom contesta în instanţă mandatele tuturor consilierilor locali, municipali sau judeţeni, precum şi mandatele celor aproape 40 de primari şi al preşedintelui CJ care au părăsit PNL şi PDL', a mai spus Scutaru.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.