Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul ALDE din Vânătorii Mici o susține pe Viorica Dăncilă la prezidenţiale

Guvernul Romaniei
Viorica Dancila

Primarul comunei Vânătorii Mici, Aurelian Simion, unul dintre cei trei primari ai ALDE din judeţul Giurgiu, a declarat joi, pentru AGERPRES, că a fost dezamăgit atunci când liderul formaţiunii sale, Călin Popescu Tăriceanu ,s-a retras din cursa pentru alegerile prezidenţiale, motiv pentru care a decis să o susţină pe Viorica Dăncilă la prezidenţiale potrivit Agerpres.

Ca membru ALDE am avut o mare dezamăgire când domnul Tăriceanu s-a retras din cursa pentru alegerile prezidenţiale. A fost o decizie luată acolo, sus, ca şi ieşirea de la guvernare, lucru care nu mi s-a părut corect faţă de noi, cei care alcătuim în teritoriu partidul. În condiţiile astea, cred că doamna Dăncilă este candidatul care merită susţinut pentru a ajunge preşedinte. Hotărârea am luat-o după ce m-am consultat şi cu echipa mea din teritoriu care şi-a declarat susţinerea", a declarat joi, pentru AGERPRES, primarul Aurelian Simion.

El a adăugat că nu şi-a dat demisia din ALDE şi nici nu o va face, iar "susţinerea doamnei Dăncilă este doar pentru alegerile prezidenţiale".

"Nu mi-am dat demisia din ALDE, nu o voi face şi nici nu cred că voi fi exclus din partid. Este dorinţa organizaţiei locale şi având în vedere că nu avem candidat propriu, nu văd de ce ar fi o astfel de problemă", a menţionat Aurelian Simion.

El a precizat că la alegerile locale a obţinut 1.200 de voturi dintr-un total de 3.300 de cetăţeni cu drept de vot în comuna sa şi se aşteaptă ca la prezidenţiale să poată aduce "cel puţin tot atâtea voturi pentru Viorica Dăncilă".

Preşedintele ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu, a declarat pentru AGERPRES că "niciun membru de partid din teritoriu nu şi-a anunţat demisia din partid", iar situaţia primarului din Vânătorii Mici va fi discutată în următoarea şedinţă a organizaţiei judeţene.

În urma alegerilor locale din 2016, ALDE Giurgiu a obţinut trei mandate de primar în localităţile Daia, Malu şi Vănătorii Mici, cele mai multe primării în cele 54 de localităţi din judeţ fiind câştigate de candidaţi PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.