Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul ales al municipiului Bacău, Stanciu-Viziteu (USR PLUS): 'Mă voi ocupa ca elevii să aibă opţiunea să vină la şcoală fizic în fiecare zi'

alianta 2020 usr plus

Primarul ales al municipiului Bacău, Lucian Stanciu-Viziteu (USR PLUS), a declarat miercuri că îşi doreşte să le asigure tuturor elevilor opţiunea de a veni fizic la şcoală zilnic.

"Cel mai important - şi sper că toţi primarii din ţară se vor ocupa de aceste lucru - este de a face tot posibilul astfel încât toţi elevii băcăuani să aibă opţiunea să vină la şcoală în fiecare zi. Învăţământul online este încă departe de a fi funcţional şi de calitate şi nu ne permitem să sacrificăm nicio generaţie, chiar şi cu această pandemie. Astfel încât, începând din prima zi de când voi fi învestit în funcţia de primar, mă voi ocupa astfel încât toţi elevii băcăuani să aibă opţiunea să vină la şcoală fizic în fiecare zi. Iar apoi, ca orice bun gospodar, vom începe să facem curăţenie în oraş. Şi nu mă refer aici la o metaforă politică, ci efectiv curăţenie în oraş. Avem mult de lucru", a arătat el, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul USR PLUS, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

Totodată, acesta a menţionat că alte priorităţi sunt rezolvarea problemelor legate de furnizarea apei, precum şi dezvoltarea economică.

"În municipiul Bacău - cumva similar cu Bucureştiul - avem probleme cu apa, dar cu apa rece, nu cu apa caldă şi acesta va fi unul dintre obiectivele majore din mandatul meu. (...) Mă bucur că Dominic Fritz (primarul ales al Timişoarei - n.r.) va crea un pol de dezvoltare economică. Din păcate, Dominic, angajaţi şi lucrători din municipiul Bacău veţi mai putea primi doar un an-doi, apoi trendul cred că se va reversa, căci de astăzi Bacăul este open for business", a declarat reprezentantul USR PLUS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.