Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Constanței, pe urmele lui Radu Mazăre, cu pași rapizi. În ce afaceri este implicat

Realitatea.net
Decebal Făgădău

Acuze grave lansate de presa locală la adresa primarului din Constanţa. Conform ziuaconstanta.ro, citat de Realitatea.net , soția primarului, Monica Daniela Gaitanidis Făgădău și viceprimarul Alexandru Barbu au preluat firma Roxor Black SRL la sfârșitul anului trecut, în urma unei adunări generale a acționarilor. Monica Făgădău a primit 50% din acțiuni și a devenit și administratorul firmei care deține un restaurant cu terasă în Portul Tomis.

Citește și: S-a STABILIT. Cine va arbitra super meciul din finala Cupei României

Din 2015 până în 2018, societatea ar fi fost condusă de un anume Ion Ciota. Potrivit ziuaconstanta.ro, în aprilie 2016, omul de afaceri a cerut Primăriei Constanța aviz pentru construirea unei clădiri cu sală de petreceri la parter și mezanin pe strada Baba Novac, aviz care a fost refuzat. Pe atunci, Decebal Făgădău era viceprimar. Între timp, Făgădău a preluat conducerea totală a urbei, iar în februarie 2017 Primăria a cumpărat dulciuri, portocale și jucării pentru 31.000 de copii tocmai de la firma omul de afaceri pe care nu îl lăsase să construiască.

Odată ce soția primarului a preluat societatea Roxor Black, acționariatul a luat câteva decizii importante. Și anume, sediul societății a fost mutat din incinta Portului Turistic Tomis pe șoseaua Mangaliei. Iar în port a fost deschis un punct de lucru, mai susține sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.