Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, despre târgul de Crăciun: 'Copiii, dar şi adulţii vor avea parte de surprize'

Facebook
Catalin Chereches

Târgul de Crăciun din acest an va avea loc în Piaţa Millenium, în centrul vechi al municipiului Baia Mare, iar Consiliul Local a avizat pozitiv desfăşurarea evenimentului, a declarat, joi, pentru AGERPRES, primarul Cătălin Cherecheş, relatează Agerpres.

"E cel mai aşteptat eveniment de peste an, iar copiii, dar şi adulţii vor avea parte de surprize, bucurii şi momente unice. Târgul urmează să aibă loc în perioada 30 noiembrie 2021 - 12 ianuarie 2022, încercăm să acoperim şi sărbătorile de rit vechi. (...) Spaţiile destinate activităţilor de alimentaţie publică, produselor de artizanat, produselor alimentare şi altor produse vor avea taxe modice, accesibile oricărui mic producător, meşteşugar sau agent economic", a spus Cătălin Cherecheş.

Pe lângă obişnuitele tarabe, participanţii la târg vor putea să închirieze şi o căsuţă din lemn, special amenajată, pe toată durata evenimentului, la preţul de 500 de lei, plus alte facilităţi.

Tot în Piaţa Millenium va fi amplasat, pe o suprafaţă cuprinsă între 600 şi 900 mp, un patinoar artificial şi un parc de joacă pentru copii. De asemenea, va fi şi un brad înalt de peste 20 de metri.

În aceeaşi perioadă, Asociaţia Întreprinzătorilor Maramureş (AIM) va organiza un târg dedicat creatorilor de podoabe şi decoraţiuni de Crăciun, tot în zona centrului vechi, în curtea unei clădiri din secolul al XVIII-lea, într-un spaţiu neconvenţional. Peste 200 de mici meşteri populari şi creatori şi-au anunţat intenţia de a participa la eveniment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.