Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul din Brăila, pus la zid de locuitorii orașului pentru lansarea unei aplicații pentru liniile de transport în comun

libertatea.ro
braicar braila

O aplicație pentru telefonul mobil destinată clienților transportatorului public din orașul Brăila, lansată de Primărie, stârnește numeroase reacții din partea oamenilor. Cei mai mulți brăileni îi cer primarului străzi fără gropi și autobuze moderne, în loc de aplicații, potrivit Mediafax.

Aplicația se numește „Brăila Transport Public” și este gratuită. Aceasta oferă utilizatorilor informații despre timpul de sosire în stație a tramvaielor și autobuzelor, durata până la destinație și recomandări în ceea ce privește liniile de transport.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de primarul orașului Brăila, Marian Dragomir: „Brăila Transport Public ghidează călătorul către o destinație aleasă, în orice punct al orașului în cel mai facil și rapid mod. Putem obține instrucţiuni de călătorie pentru rutele optime de autobuz, tramvai, sau o combinaţie a acestora. Sunteți asistat de ghidul live în timp ce călătoriţi: aflaţi cât trebuie să mergeţi pe jos pentru a ajunge la staţia cea mai apropiată, cât timp aveţi de aşteptat până ajunge mijlocul de transport în comun, vizualizaţi timpul de sosire pe linia de transport şi câte opriri au rămas până la destinaţie. Beneficiaţi de actualizări când există schimbări pe liniile preferate şi timpul de asteptare”.

Brăilenii au comentat anunțul Primăriei, plângându-se de starea drumurilor și de parcul auto al transportatorului public.

Unii fac haz de necaz, alții îi cer primarului să facă investiții în infrastructura rutieră și în transportul local.

Citește și: PRAF în ochi: MAREA schimbare din ministerul Sănătății înseamnă REDUCEREA numărului de posturi de la 384 la 380

„Am o aplicație asemănătoare, dar nu am ce face cu ea pentru că nu se respectă graficul de mers!”, se plânge o brăileancă, informația fiind confirmată de un bărbat: „Dacă nu băgați și timpul de întârziere, nu ați rezolvat nimic Bani cheltuiți pe nimic, dar este bun pentru plictiseală. Când nu vine autobuzul cu ochii în telefon, altfel trece timpul”.

Un alt brăilean îi cere primarului să repare străzile și să cumpere autobuze moderne înainte de a lansa aplicații pentru telefonul mobil.

„Domnule primar, începeți întâi cu asfaltarea tuturor străzilor pe unde trec autobuzele (traseu 16 ,17 ,8). După care uitați de turci și aduceți autobuze de calitate. Societatea Braicar are nevoie de mecanici, electricieni. Autobuzele care au defecțiuni ar trebui remediate noaptea. Domnule primar, am văzut că ați tinut să criticați deciziile luate împotriva justiției, schimbați mentalitatea care s-a instaurat în primărie. Aplicația să fie ultimul lucru făcut de dumneavoastră”, a scris pe Facebook, un brăilean nemulțumit.

Aplicația care i-a nemulțumit pe brăileni poate fi descărcată de pe internet și este compatibilă cu toate sistemele de operare din telefonia mobilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.