Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Radu Mihaiu anunță că a sancționat DIN NOU clubul Bamboo: 'Vor fi sancționați pentru orice fel de abatere'

Freepik.com
petrecere club

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, anunță că a găsit nereguli în funcționarea clubului Bamboo. El spune că reprezentanții clubului ar fi repornit activitatea, fără să obțină o autorizație de funcționare.

Citește și: DSP a închis trei localuri celebre din Bucureşti: Bamboo, Loft şi Casa Di David au primit şi amenzi de zeci de mii de lei

„Aparent în lumea “intangibililor” suspendarea activității până la rezolvarea problemelor e totuna cu o pauză scurtă, de formă. Greșit.

Azi, în ciuda sancțiunilor aplicate în martie, cei de la Bamboo au repornit activitate fără niciun drept. Nu au intrat în legalitate cu amenajarea terasei. Nu și-au scos autorizație de funcționare. Nimic. Au impresia că regulile nu sunt pentru ei.

Cum e și normal, instituțiile abilitate au venit în control şi iar au găsit nereguli. Au fost dublate amenzile și au fost confiscate veniturilor ilicite obținute de operatorul economic în perioada suspendării activității comerciale.

În Sectorul 2 încurajăm afacerile, dar doar pe cele legale. Este uimitor cum pentru o locație cu atât de mult potențial nu se investește corect și nu se fac demersurile pentru intrarea în legalitate.

E alegerea lor, dar atâta timp cât nu respectă normele în vigoare, suspendarea activității rămâne valabilă și vor fi sancționați pentru orice fel de abatere”, a spus Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 din București, pe pagina sa de Facebook.

Clubul Bamboo a fost închis în 29 martie 2021 pentru 30 de zile, alături de altele două: Loft şi Casa Di David.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.