Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, le-a făcut plângeri penale liderilor USR-PLUS după acuzațiile privind falsificarea semnăturilor: Au fabricat totul

Captura facebook
Daniel Florea

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, le-a făcut plângeri penale liderilor USR-PLUS după acuzațiile privind falsificarea semnăturilor din Sectorul 5 pentru susținerea candidaturilor sale și ale primarului general Gabriela Firea:

Vezi și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 104: 'Tot ce a apărut în presă sunt cretinisme'

Daniel Florea: am formulat plângere penală împotriva celor care au falsificat documente; PNL și USRPLUS au devenit pavăza lui Piedone și trompetele finului lui Vanghelie

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a anunțat că a formulat plângeri penale împotriva celor care au falsificat o serie de documente și filmări, precum și împotriva celor care folosesc aceste false probe, pentru a obține avantaje electorale. Totodată, Daniel Florea menționează că PNL și USRPLUS s-au transformat în apărătorii lui Piedone și trompete ale finului lui Vanghelie.

”O serie de ticăloși și infractori, deghizați în politicieni, falsifică și distribuie în spațiul public o serie de falsuri, conștienți că nu au nicio sansă să ne învingă la urne. Din acest motiv, am formulat plângere penală pentru inducerea în eroare a organelor judiciare, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal, tuturor celor care au fabricat documente și filmări mincinoase.

Art 268, alin.(2) Cod Penal: ”Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existența unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârșirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.”

Pentru cei care știind că aceste ”probe” sunt false, pentru că este evident că sunt false, distribuie, propagă și susțin în public acele minciuni, îi anunț că am formulat plângere penală pentru favorizarea infractorului.

Din probele pe care le-am depus la plângerea penală reiese clar că unele dintre persoanele vizate cunoșteau faptul că filmările și documentele distribuite sunt false. Acestor persoane le formulăm plângere penală pentru complicitate.

În final, am un mesaj pentru PNL și USRPLUS: v-ați transformat în pavăza lui Piedone și în trompeta finului lui Vanghelie”, a declarat Daniel Florea.

Şi preşedintele PSD Marcel Ciolacu a avut o reacţie pe acest subiect.

”Vă daţi seama că am avut o discuţie cu domnul Daniel Florea. Nu dânsul a gestionat strângerea de semnături, ci echipa dânsului. M-a asigurat că toţi cei care au apărut în acel film nu mai fac parte din staff. Cred că Procuratura trebuie să îşi facă datoria”, a declarat Ciolacu, întrebat dacă aceasta este o practică de a strânge semnături în cadrul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.