Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul Harry e sub papuc: Ducesa Meghan de Sussex a anunțat că se mută în Malibu, reședința vedetelor

bebe meghan markle

Prințul Harry al Marii Britanii și soția sa, Meghan, își caută o locuință în Malibu, statul american California, pentru că ducesei de Sussex "îi este dor de casă", potrivit dailymail.co.uk.

Malibu este o zonă preferată a vedetelor, Kim Kardashian, Jennifer Aniston și Leonardo DiCaprio numărându-se printre celebritățile care dețin o casă acolo, informează mediafax.ro.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti

Potrivit unor surse apropiate ducilor de Sussex, aceștia vor să cumpere o locuință în Malibu, pentru că fostei actrițe americane Meghan Markle, născută la Los Angeles, "îi este dor de casă".

Publicația britanică Mail on Sunday a scris că cei doi, care locuiesc cu copilul lor în Windsor, Marea Britanie, se pregătesc să se mute în străinătate, iar zona orașului Los Angeles se află în fruntea listei de priorități.

Citește și: Rareș Bogdan, replică dură pentru Codrin Ștefănescu: ‘Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS’

Pe de altă parte, ducele de Sussex abia așteaptă să le arate lui Meghan și fiului lor, Archie, zona Africii de Sud, unde vor avea primul lor turneu oficial de după nașterea bebelușului.

"În câteva săptămâni, familia noastră va merge în primul nostru turneu oficial în Africa, o regiune a lumii care, de două decenii, mi-a fost a doua casă. Echipa mea a creat un program plin de semnificații, pe care abia aștept să îl împărtășesc cu voi. La nivel personal, abia aștept să le fac un tur al Africii de Sud soției mele și fiului meu", a scris prințul Harry într-un mesaj publicat pe platforma de socializare Instagram duminică.

Citește și: Ludovic Orban reacționează după declarațiile premierului: Trebuie să plece de la Palatul Victoria

Prințul Harry și ducesa Meghan vor face o vizită oficială în Africa de Sud, iar ducele își va continua turneul în Angola, Malawi și Botswana. Data la care va debuta turneul nu a fost deocamdată anunțată.

Harry și fratele său mai mare, prințul William, au călătorit frecvent în Africa și sunt amândoi implicați în eforturi de protejare a florei și faunei de pe continent. Harry este și patronul unei organizații caritabile în beneficiul copiilor din Lesotho.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti

Prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi fosta actriţă americană Meghan Markle, în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit pe 19 mai 2018, după o relație de doi ani. Archie Harrison Mountbatten-Windsor, primul lor copil, s-a născut pe 6 mai. Cel de-al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii este al șaptelea în ordinea succesiunii la tron.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.