Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Prințul William, anunț controversat, care pulverizează monarhia britanică - Ce ar face dacă unul dintre copiii săi ar fi gay

Printul William Kate

Prințul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, spune că și-ar susține copiii dacă ar fi gay, dar, în același timp, ar fi și oarecum preocupat din cauza problemelor cu care aceștia s-ar putea confrunta în calitate de membri ai familiei regale, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Ducele de Cambridge a făcut declarația miercuri, în timpul unei vizite la Albert Kennedy Trust din Londra, unde au fost dezbătute o serie de probleme cu care se confruntă tinerii din comunitatea LGBTQ (lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali, queer).

Europa, 'înghițită' de caniculă - Avertismentul MAE pentru români

Prințul a fost întrebat cum s-ar simți dacă unul dintre cei trei copii ai săi i-ar mărturisi că este gay.

Acesta a spus că și-ar susține copilul respectiv, dar ar fi și preocupat pentru el, pentru că s-ar putea confrunta cu probleme precum bariere, discriminare, persecuție, ură, având în vedere că este un membru al familiei regale a Marii Britanii.

Prințul William și soția sa, ducesa Catherine de Cambridge, care sunt căsătoriți din aprilie 2011, au trei copii, prințul Louis, în vârstă de 1 an, prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, și prințul George, în vârstă de 5 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.