Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro Romania Brașov contribuie cu 15.000 de semnături la candidatura la Președinție a lui Mircea Diaconu

Mircea Diaconu

PRO România a strâns, la nivelul judeţului Braşov, peste 15.000 de semnături pentru susţinerea candidatului independent la Preşedinţie, Mircea Diaconu, a anunţat joi, cu prilejul inaugurării noului sediu, liderul organizaţiei judeţene a formaţiunii politice, deputatul Mihai Mohaci, potrivit Agerpres.

"PRO România va începe să joace în liga mare. (...) Avem principii, avem idei, avem dorinţa de a construi un partid care să însemne pe scena politica braşoveană un nou suflu şi un alt concept de stânga. În această precampanie, am reuşit să strângem în corturile dispuse în judeţ 15.465 de semnături. Organizaţia judeţeană are, la ora actuală, peste 850 de membri, numai la nivelul municipiului Braşov sunt aproape 450-500 de membri. Nu vrem un număr enorm de mare de membri, ci vrem calitate, specialişti pe anumite domenii de activitate", a precizat liderul PRO România Braşov.

Citește și: Mare atenție! Șoferii pot rămâne mult mai ușor fără permis – Noile modificări din Codul Rutier

Acesta a subliniat că, în paralel cu consolidarea formaţiunii, Pro România Braşov îşi pregăteşte programul de guvernare locală pentru alegerile de anul viitor.

"Primul obiectiv este să ieşim onorabil din această campanie de susţinere a lui Mircea Diaconu şi să scoatem un procent semnificativ şi al doilea, să avem un program obiectiv pentru guvernarea locală şi în care să acoperim, pe lângă concepte şi idei şi viziuni a ceea ce vrem să construim în municipiul Braşov, şi celelalte comunităţi din judeţ", a spus Mohaci.

La rândul său, senatorul Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PRO România, a arătat că rezultatul obţinut la europarlamentare de organizaţia braşoveană a fost unul bun, în condiţiile în care a fost printre cele care au reuşit un scor de peste 5%.

Citește și: Cutremur la Poliția Caracal! Decizia care răstoarnă situația actuală

"Ne-am propus să consolidăm partidul, să facem o campanie electorală susţinută pentru candidatul independent Mircea Diaconu şi pentru viitor să pregătim structurile de partid pentru alegerile locale de anul viitor. Vrem să avem candidaţi la funcţiile de primar, la consiliile locale şi judeţene, oameni buni, şi să ducem partidul la un scor de 15-20%", a menţionat Ţuţuianu.

Secretarul general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă, i-a mulţumit fostului lider al organizaţiei judeţene braşovene, Mihai Sturzu, pentru activitate şi i-a transmis că partidul îl aşteaptă în continuare, "cât îi permite timpul şi compania WizzAir, pentru că are un electorat complementar, de care PRO România are nevoie".

Citește și: Lovitură dură pentru Lucian Mîndruță! Acuzat de răspândirea de știri false

"Nu am plecat de la PSD să menţinem scorurile mici la PRO România. Noi venim cu un bagaj de cunoştinţe, cu experienţă, cu relaţii personale (...) Nu este un secret că electoratul nostru este de stânga, care a fost, până acum, în siajul PSD. (...) Pe termen mediu, ne dorim să depăşim PSD. Sunt convins că, în 2024, când Victor Ponta îşi va anunţa candidatura (la Preşedinţie -n.r.), atunci va fi candidatul stângii reunite", a mai afirmat Mocioalcă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.