Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro România: Mărirea pensiilor să intre în vigoare la începutul anului viitor!

facebook.com
Pro Romania

Europarlamentarul Laurențiu Rebega (Pro România) anunță că parlamentarii partidului condus de Victor Ponta vor face un amendament pentru ca majorarea punctului de pensie să intre în vigoare la începutul anului viitor.

Rebega critică dur guvernul PSD pe tema pensiilor: ”După rușinea din Parlamentul European și după rateul lamentabil de la referendumul privind redefinirea familiei, guvernarea scoate la înaintare artileria de campanie. Cu nerușinare, fix ca-n 2017, Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, iese din nou la rampă pentru a năuci pensionarii cu o nouă majorare a pensiilor. Dar nimeni nu spune de unde vor fi scoși acești bani!”

El arată și absurdul promisiunilor PSD: ”Pensii duble până în 2021? Votați-ne și vă dăm banii după? Rușine să vă fie! Acești peste 5 milioane de români nu merită bătaia de joc a promisiunilor voastre deșarte! Pensionarii României merită o pensie onorabilă pentru o viață de muncă și sacrificii pe care majoritatea dintre cei aflați la putere nu o cunosc! Vă mai aduceți aminte? Celebrele minciuni de campanie care promiteau, evident, măsuri populiste NESUSTENABILE. Vă spun: nicio mărire nu poate fi făcută dacă nu are acoperire în economie! Iar bugetul de stat nu permite asemenea creșteri”.

Laurențiu Rebega îi îndeamnă direct pe cei de la PSD să deschidă ochii și să nu se joace cu focul. ”În toată lumea se manifestă o turbulență bursieră. Nu e momentul pentru aventuri populiste. România nu e a voastră!", spune europarlamentarul Pro România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.