Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro TV şi-a 'DISTRUS' concurenţa: 'Vocea României' a surclasat Antena 1

vocearomaniei.protv.ro
vocea romaniei

Emisiunea ”Vocea României”, difuzată de televiziunea Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, vineri seară, în intervalul orar 20.31 – 23.33, în care a fost urmărită de peste 1,3 milioane de telespectatori la nivel naţional. Cea de-a treia rundă a Confruntărilor a fost urmărită de 1.390.000 de telespectatori la nivel naţional, obţinând 7,7 puncte de rating şi 18,8% cotă de piaţă, în timp ce Antena 1 a înregistrat 5,7 puncte de rating şi 13,9% cotă de piaţă, potrivit datelor furnizate de Kantar Media România, informează Pro TV.

Citeşte şi: CUTREMUR în Ucraina: Băiatul unui ministru, ÎNCĂTUŞAT pentru fapte extrem de grave / VIDEO

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, emisiunea a înregistrat 8 puncte de rating şi 22,8% cotă de piaţă, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul al doilea, Antena 1, care a obţinut 7 puncte de rating şi 19,8% cotă de piaţă. La nivel urban, emisiunea a obţinut 7,8 puncte de rating şi 18,7% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care a înregistrat 5,8 puncte de rating şi 14% cotă de piaţă.

Citeşte şi: Schimbări masive în legislație: Decizia autorităților care va afecta mii de oameni

În minutul de maximă audienţă, 20.48, emisiunea ”Vocea României” era urmărită de 2.067.000 de telespectatori. Următoarea ediţie a emisiunii ”Vocea României” va fi difuzată vineri, de la ora 20.30, şi va prezenta ultima rundă de Confruntări, în care ultimii concurenţi rămaşi în această etapă vor încerca să demonstreze că merită să ajungă în finala concursului, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.