Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Pro Vita Iaşi a confecţionat pentru vânzare 1.500 de mărţişoare: Fondurile vor merge către femeile în criză de sarcină şi familiile numeroase

Basilica.ro
mărțișoare Pro Vita

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor a confecţionat în vederea vânzării 1.500 de mărţişoare, informează Basilica.ro.

Fondurile obţinute vor fi alocate către femeile în criză de sarcină şi familiile numeroase. Produsele pot fi achiziţionate din magazinul online al Pro Vita Iaşi.

Mărțișoarele sunt din lemn, fetru sau croșetate. Cele din lemn sunt pictate sau realizate prin tehnica decoupage, de către mamele voluntare ale departamentului.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

„Am deschis acest magazin caritabil online pentru a ne susține activitatea noastră misionară și socială. Ne propunem să vindem produse care să transmită mesaje frumoase: bucurie, empatie și dragoste față de beneficiarii noștri”.

„Un exemplu concret este realizarea acestor 1.500 de mărțișoare de către mamele care se află acasă, în concediul de creștere a copilului, pentru femeile care trec printr-o criză de sarcină și pentru mamele care au născut mulți copii”.

„Fiind mame, înțeleg cât de important este să îți fie cineva alături când te simți singură, să ai resurse financiare și materiale pe care să le asiguri unui copil când vine pe lume. Aceste mărțișoare sunt un bine comun atât pentru noi, pentru mamele care le-au realizat, cât și pentru mamele care vor fi ajutate prin vânzarea lor”, a precizat Ioana Dumitrașcu, referent în cadrul Departamentului Pro Vita.

Detalii cu privire la activităţile Pro Vita Iași sunt disponibile şi pe pagina lor de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.