Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nepoata Patriarhului Daniel, decizie radicală: Ce vrea să facă femeia

SLUJBA POMENIRE - PATRIARHIE

Patru ani a durat mariajul dintre nepoata patriarhului Daniel şi un sătean din Godeni, care a fost parafat cu mare fast în anul 2012. Părinţii spirituali ai Steluţei şi a lui Cornel Ispas au fost prinţul Paul şi prinţesa Lia. În aparenţă, căsnicia părea una liniştită, dar în realitate, tânăra era bătută de soţul său.

În iulie 2014, Stela Ispas a fost chiar internată la Spitalul Municipal, cu multiple traumatisme produse prin agresiune. Vecinii cuplului, care nu mai suportau scandalul, au fost cei care au cerut ajutor la 112, iar, în scurt timp, un echipaj al Ambulanţei şi două ale Poliţiei Rurale Schitu Goleşti au ajuns la faţa locului. Steluţa Ispas, care acum are 39 de ani, a fost transportată la Spital cu multiple traumatisme craniene, hematoame faciale şi echimoze ale membrelor şi trunchiului, iar tânărul soţ, de 24 de ani, abia a putut fi liniştit de poliţişti. „Pacienta de 37 de ani (n.r. în 2014) a venit în jur de ora 2.00 dimineaţa, cu multiple traumatisme prin agresiune, bătută de soţ, cu stare generală modificată serios. I-am făcut tratamentele standard, cu o evoluţie, până dimineaţă, favorabilă. Agresiunea era vizibilă, a ajuns la noi cu multiple hematoame epicraniene, hematoame ale feţei, echimoze ale membrelor şi trunchiului. Se vedea clar că este bătută, nicidecum căzută sau altceva. Eu exclud un corp dur, cred că a fost lovită cu pumnul şi cu piciorul. Din relatările ei, faptul că a bătut-o soţul mi se pare ceva destul de serios, pentru că era lovită cu sălbăticie, dacă pot să spun aşa.”, ne-a declarat atunci doctorul chirurg Bogdan Cârstea. Cât a stat în unitatea medicală de la Câmpulung, starea Stelei Ispas nu dădea semne de îmbunătăţire, fapt care le-a dat emoţii cadrelor medicale de la Câmpulung. În lipsa unui tomograf computerizat, aceştia au decis să o transfere la Spitalul Judeţean, acolo unde a putut să efectueze toate cercetările medicale, în regim de urgenţă După ce au fost efectuate analize amănunţite la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean, i-a fost administrat tratamentul de rigoare, iar starea acesteia s-a îmbunătăţit, motiv pentru care a fost externată după două zile.

Citește și: Guvernul a adoptat o nouă strategie privind formarea profesională pentru administraţia publică

După evenimentul neplăcut de acum doi ani, Stela Ispas a formulat la Judecătoria Câmpulung o cerere pentru emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului agresiv, Cornel Ispas, dar i-a fost respinsă ca neîntemeiată, fiind pusă să-i plătească bărbatului onorariul avocatului, plus cheltuieli de judecată. Se pare că certurile şi scandalurile nu au încetat, femeia hotărându-se să le pună capăt prin intentarea procesului de divorţ, care a fost înregistrat la Judecătoria Câmpulung pe 28 iunie 2016. Cei doi au împreună o fiică în vârstă de patru ani, anunță evenimentulmuscelean.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.