Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PROBLEME la un concert al Carla's Dreams, la Sibiu: Ce au pățit artiștii la o piesă în rusă / VIDEO

carla s dreams

Membrii formației Carla's Dreams s-au văzut nevoiți, din cauza temperaturii scăzute - minus 12 grade Celsius -, să înceapă cu o întârziere de câteva minute concertul programat de Revelion la Sibiu, după ce au avut probleme la cablurile de sonorizare, după cum a explicat solistul trupei.

După ce și-au cerut scuze fanilor, cei de la Carla's Dreams le-au oferit miilor de petrecăreți din centrul Sibiului un concert prelungit, recompensându-i astfel pentru așteptare.

Citește și: Vești TRAGICE despre regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a

Solistul de la Carla's Dreams a ținut să transmită câteva mesaje de Anul Nou, printre care și unul dedicat României, după ce a cântat o piesă în limba rusă.

"Am vrut să cântăm piesa asta în limba rusă în Sibiu, în România, pentru a demonstra încă o dată că România a trecut în 2017 și României nu îi pasă de chestii preconcepute, ci doar de artă și adevăr", a spus acesta.

Citește și: Gigi Becali a TURBAT: Ce nume vrea să pună echipei sale de fotbal

Formația din Republica Moldova a revenit la Sibiu, după ce în septembrie, pe aceeași scenă, a obținut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards. În septembrie 2016, Carla's Dreams a reușit să obțină premiul pentru Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, patru premii pentru hit-ul 'Te rog' (Cel mai bun cântec, Cel mai bun videoclip, Premiul Media Forest, Hitul iernii) și premiul Best Youtube pentru piesa 'Sub pielea mea'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.